fredag 23 januari 2009

BlocStar i Salt Lake City

Det ryktas att en BlocStar är i Salt Lake City för att åka bräda och samtidigt passar på att delta i en klättertävling där. Vi hoppas att det är sant och att vi får en rapport så småningom.

Go Wille!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Det finns en resultatlista på
http://www.frontslc.com/website/winterOR/2009/results2.php

Det var en rolig tävling med mycket folk! Alla var trevliga och det var sjukt roligt att vara med om något småspeciellt när man var i staterna.

Problemen var av god kvalite, dock klättrade jag inte så mycket på de hårdare problemen - vilket jag ångrar såhär i efterhand.

Det knäpptes lite bilder på tävlingen också, finns länk från resultatsidan, samt lite bilder.

Jag gillade tävlingsupplägget med alla åldersklasser samt sättet de satte poäng på. Alla problem har en unik poängsättning (V7 har 700 - 799 poäng. För varje misslyckat försök på problemet drogs 5p. De fem högsta poängen man fick ihop summerades och detta blev resultatet.

Paul Robinson var där och det var lite skoj (fast det visste jag inte då, att han är lite av en kändis alltså), han vann ganska överlägset som man kan se av resultatlistan. Vad ska man gissa, 4 V10:or och 1 V9:a? motsvarar väl, rätta mig om jag har fel, 4 7C+ och en 7C.

Jag hade tänkt skriva något längre om min upplevelse men jag har haft för mkt att göra. därför lämnar jag det nu i denna kommentar för den som vill läsa.

/wille

Anonym sa...

Tack Wille :) /Jenny B